Al honderden vrouwen doen gratis internet-training tegen stress-incontinentie via Radboudumc

Vrouwen kunnnen nu thuis via internet een trainingsprogramma volgen dat helpt bij stress incontinentie! Dat kan met Baas over je blaas, een trainingsprogramma van het Radboudumc in Nijmegen. Al honderden vrouwen in ons land doen mee. Dit programma is in Zweden ontwikkeld en bleek daar bij 2 op de 3 vouwen een aanzienlijke verbetering of genezing van het urineverlies te geven.  Meer informatie - in het engels - vind je hier.

Stress incontinentie betekent dat je urine verliest als de druk in je buik toeneemt. De blaas sluit op dat moment niet goed af. Je verliest dan urine op het moment dat je bijvoorbeeld hoest, tilt of springt. Meer informatie vind je hier

Via deze link kom je bij het trainingsprogramma.

Het programma is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Continentie Stichting Nederland.